Level 1 Οινοχοΐα

Level 1 Award in Wine Service
We can make anyone a great Sommelier!

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Η μοντέρνα και εφαρμοσμένη πρακτική του εστιατορικού service παγκοσμίως, προϋποθέτει πια, πως όλα τα άτομα του service έχουν γνώσεις επιπέδου Βοηθού Οινοχόου (Junior Sommelier/ Commis Sommelier) και είναι ικανά να παρέχουν στον πελάτη οινικό service επιπέδου. Συνυπολογίζοντας και το γεγονός ότι πολλές ελληνικές εστιατορικές & ξενοδοχειακές επιχειρήσεις δε συνηθίζουν να δημιουργούν ομάδα οινοχοΐας, κρίνεται απαραίτητη η επιμόρφωση όλων των ατόμων που δραστηριοποιούνται στο service, τουλάχιστον σε αυτό το θεμελιώδες επίπεδο. Στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει στο να γίνουν άμεσα αντιληπτές και να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του πελάτη μέσα από το σωστό σέρβις του κρασιού, ενισχύοντας ταυτόχρονα την ανάγκη των εργοδοτών για υψηλότερες πωλήσεις. Το πρόγραμμα δίνει στο σπουδαστή σαφή εικόνα για την εξέλιξη της καριέρας ενός σερβιτόρου κρασιού/sommelier σε όλο τον κόσμο.

Σημείωση: Το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενσωματώθηκε στο Modern Sommelier Study Program!