Ποιο είναι το σωστό κρασί για κάθε περίσταση; Πως γίνεται το ιδανικό ταίριασμα με τα πιάτα που σερβίρετε;
Παρακολουθήστε το Food & Wine Matching for Beginners και κάνετε τα πρώτα βήματα για:
- Να διαβάζετε σωστά μια ετικέτα κρασιού, αποκτώντας την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για τη σωστή επιλογή φιάλης.
- Να διακρίνετε το πως τα βασικά στοιχεία του φαγητού – οξύτητα, αλατότητα, γλυκύτητα – επηρεάζουν την γεύση του κρασιού.
Food & Wine Matching for Beginners
Εισηγητής: Νίκος Πανίδης
22 Μαρτίου | 18:30 – 20:30
Deadline εγγραφών: 21 Μαρτίου
– Απευθύνεται σε όλους