Δια ζώσης Masterclass: Η ποικιλία Geisha στα διαφορετικά Terroirs.
Στο επερχόμενο Masterclass, θα εξερευνήσουμε την εξαιρετική ποικιλία καφέ “Geisha“, ανακαλύπτοντας πώς τα διαφορετικά terroirs επηρεάζουν τον μοναδικό χαρακτήρα και το προφίλ της.
Μέσα από μια γευστική ανάλυση καφέδων από διάφορες περιοχές του κόσμου, θα εξετάσουμε πώς το κλίμα, το έδαφος και το υψόμετρο διαμορφώνουν τα αρωματικά χαρακτηριστικά και τη γεύση αυτής της εμβληματικής ποικιλίας, προσφέροντας μια βαθύτερη κατανόηση του πώς η φύση και η καλλιέργεια αλληλεπιδρούν για να δημιουργήσουν έναν από τους πιο ξεχωριστούς καφέδες στον κόσμο.
Εισηγητής: Γιώργος Μακρόπουλος
Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2024
Deadline εγγραφών: 1 Νοεμβρίου
Απευθύνεται σε όλους