5η ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ W.S.P.Center / Ακαδημαϊκά έτη 2012 & 2013

Απονομή Τίτλων Σπουδών & Υποτροφιών

Ο Πρόεδρος του ελληνικού παραρτήματος του WSET Αγγλίας, Κωνσταντίνος Λαζαράκης MW και ο Ian Harris AIWS, Διευθύνων Σύμβουλος του Παγκόσμιου Οργανισμού, έχουν την τιμή να προσκαλέσουν τους Αποφοίτους των Ακαδημαϊκών ετών 2012/ 2013  όλων των Επιπέδων Σπουδών του WSETστην Απονομή Τίτλων Σπουδών & Υποτροφιών του Wine & Spirit Professional Center (W.S.P.C).

Φέτος αποφοιτούν εξακόσιοι (600) σπουδαστές από όλες τις τάξεις της Ελλάδας. Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική χορηγία του ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΚΟΤΟΥ

Τα κρασιά που θα δοκιμαστούν στην τελετή της Αποφοίτησης, είναι, επίσης, μία ευγενική χορηγία του Κτήματος και της Οικογένειας Κοκοτού.  

Για την υλοποίηση αυτής της εξέχουσας βραδιάς που επιβραβεύει τις προσπάθειες ετών των σπουδαστών μας έχουν προσφέρει αφιλοκερδώς το έργο τους οι παρακάτω Μεγάλοι Χορηγοί:

W – Wine Wonders
Εταιρία Wine Marketing

La Chocolatiere
 Εταιρία Catering

Music Vibes
Εταιρία Εικόνας & Ήχου

Το W.S.P.C. είναι ο μοναδικός Πιστοποιημένος Φορέας Εκπαίδευσης Κρασιών & Αποσταγμάτων (ΚΔΒΜ 1) από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π). Φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από την ίδρυση του W.S.P.C. στην ελληνική αγορά. Το W.S.P.C. αποτελεί τον μοναδικό επίσημο φορέα εκπαίδευσης στα Κρασιά και τα Αποστάγματα στην Ελλάδα με παγκόσμια ισχύ και αναγνώριση στους Τίτλους Σπουδών του. Σε αυτά τα 10 χρόνια έχουν φοιτήσει σπουδαστές - εργαζόμενοι από όλες τις αγορές: Οινοπαραγωγής, Τουρισμού, Κρουαζιέρας, Εστίασης και Αμπελουργίας με κύριο αντικείμενο το εμπόριο των κρασιών και των αποσταγμάτων στην Ελλάδα και στις Διεθνείς Αγορές.  

Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμάς να διοργανώνουμε μεγάλες βραδιές Τελετών Αποφοίτησης για τους σπουδαστές μας. Στόχος μας είναι, μέσω των Αποφοιτήσεων, η ελληνική βιομηχανία των κρασιών και των αποσταγμάτων να αποκτά εικόνα καθώς και κοινωνική & επαγγελματική συνυπευθυνότητα για τους αποφοίτους και την πορεία μιας ολόκληρης αγοράς στα χρόνια που έπονται. Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός WSET σε ολόκληρο τον κόσμο λειτουργεί από την Αγορά για την Αγορά.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ 2012/13!!!