Μεγάλος Διαγωνισμός για τα 10 χρόνια του WSPC

UNCORK YOUR WISHES

Αγαπητοί σπουδαστές,

Το WSPC συμπληρώνει 10 χρόνια Οινικής Εκπαίδευσης και το γιορτάζει με έναν μεγάλο διαγωνισμό αποκλειστικά για όλους εσάς τους σπουδαστές μας, που υπήρξατε και συνεχίζετε να είστε αναπόσπαστα και πολύ σημαντικά κομμάτια αυτής της δεκάχρονης, υψηλού επίπέδου, πορείας του WSPC.

Στείλτε την ευχή σας γραμμένη πάνω σε ένα φελλό και πάρτε μέρος στην κλήρωση για τα τρία μεγάλα δώρα του διαγωνισμού μας.

Ο φάκελος που θα περιέχει τον φελλό θα πρέπει να έχει ως τελευταία ημερομηνία αποστολής 8/12/2014 (σφραγίδα ταχυδρομείου) και να συνοδεύεται από επιστολή που θα δηλώνει ευκρινώς τα κάτωθι:
– Ευχή
– Ονοματεπώνυμο
– Ημερομηνία Γέννησης
– Διεύθυνση Κατοικίας
– Τηλέφωνα Επικοινωνίας (σταθερό και κινητό)
– Το email σας

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 18/12/2014 και ώρα 17:00 στα γραφεία μας παρουσία συμβολαιογράφου.

Παράλληλα με τον διαγωνισμό «Uncork your wishes», θα μας δίνατε μεγάλη χαρά αν θέλατε να συμμετάσχετε στο εορταστικό video που ετοιμάζουμε για τα 10 χρόνια WSPC!
Απλά, στείλτε μας ένα βιντεάκι –γυρισμένο με όποιο μέσο σας βολεύει- στο οποίο να μας λέτε μέσα σε 1 λεπτό, τι άλλαξε στη ζωή σας μετά το WSPC, στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση 10yearswspc@gmail.com ή ταχυδρομικώς στα γραφεία του WSPC.
 
Σας ευχαριστούμε και αναμένουμε τη συμμετοχή σας!!!

 

Τα δώρα του διαγωνισμού!

1ος ΝΙΚΗΤΗΣ: Ένα ταξίδι 3 ημερών για ένα άτομο σε οινοπαραγωγική περιοχή της Ευρώπης, με εισιτήρια και διαμονή πληρωμένα!
2ος ΝΙΚΗΤΗΣ: Μια θέση σε όλες τις γευσιγνωσίες που θα διοργανώσει το WSPC  από τον Ιανουάριο του 2015, μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2015.
3ος ΝΙΚΗΤΗΣ: Μια υπογεγραμμένη φιάλη κρασιού από τον Κωνσταντίνο Λαζαράκη MW πρόεδρο του WSPC ltd μεγάλης αξίας, από τη χρονιά του 2004, που ήταν και η χρονιά ίδρυσης του WSPC ltd.

 

Προυποθέσεις, Όροι και Λεπτομέρειες του Διαγωνισμού
“Uncork
your Wishes”

– Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής εδώ.
– Στείλτε μας τις ευχές σας στη διεύθυνση: WSPC ΕΠΕ, Λεωφ. Αμφιθέας 70, 17564, Π. Φάληρο, Ελλάδα, τηλ.2109882540
– Στείλτε μας τα βιντεάκια σας με email στην ηλεκτρονική μας  διεύθυνση 10yearswspc@gmail.com ή ταχυδρομικώς στα γραφεία του WSPC.