Πρόγραμμα Προσλήψεων & Υποτροφιών Aquila Hotels & Resorts

Πρόγραμμα Προσλήψεων & Υποτροφιών της Aquila Hotels & Resorts για Απόφοιτους W.S.P.C.

Το W.S.P.C. και ο όμιλος Aquila Hotels & Resorts βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη συνέργια τους στην αναζήτηση και επιλογή καταρτισμένων και πιστοποιημένων συνεργατών στα κρασιά και τα αποστάγματα για την επάνδρωση του ομίλου το 2016.

Η διασύνδεση όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων είτε με τον τομέα της έρευνας, είτε με την πραγματική αγορά, δηλαδή τις εταιρείες, αποτελεί το μεγάλο στοίχημα της εκπαίδευσης μέχρι το 2020. Το W.S.P.C. ήδη από το 2005, αποτελεί σημείο αναφοράς ελληνικών και ξένων εταιρειών για την εύρεση εξειδικευμένου προσωπικού στους τομείς των κρασιών και των αποσταγμάτων. Εταιρίες εστίασης, τουρισμού και κρουαζιέρας καθώς και όλη η ελληνική βιομηχανία κρασιών και αποσταγμάτων επιλέγουν τους αποφοίτους μας για την κάλυψη καίριων θέσεων εργασίας. Όλα αυτά τα 10 χρόνια, το W.S.P.C. είναι δίπλα στους σπουδαστές τοποθετώντας πάνω από 100 σπουδαστές ανά έτος σε θέσεις εργασίας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ανάμεσα στις πρωτοπόρες εταιρίες με διαρκή επιμόρφωση των στελεχών της σε όλα τα Επίπεδα Σπουδών του WSET Αγγλίας είναι ο όμιλος Aquila Hotels & Resorts. Η  Aquila Hotels & Resorts, ήδη από το 2011, επενδύει στην συνεχή κατάρτιση και αναβάθμιση της στελέχωσης των επισιτιστικών της τμημάτων με απόφοιτους του W.S.P.C. Τα νούμερα είναι εντυπωσιακά: πάνω από 50 εργαζόμενοι της Aquila Hotels & Resorts είναι απόφοιτοι από τα Επίπεδα Σπουδών του WSET στα έτη 2011 έως σήμερα. Φέτος, η Aquila Hotels & Resorts προσέλαβε ανώτερα στελέχη Επιπέδων: WSET Diploma και Court of Master Sommelier (Certified Sommelier) ξεπερνώντας τον μυθικό αριθμό των 50 εργαζομένων/ αποφοίτων του W.S.P.C. στην παροχή φιλοξενίας υψηλών προδιαγραφών!
Ο όμιλος Aquila Hotels & Resorts ανακοινώνει το παρακάτω σχήμα προσλήψεων και υποτροφιών για τους Αριστούχους Σπουδαστές των αντίστοιχων Επιπέδων Σπουδών του W.S.P.C.:

1.    ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΩΝ WSET L1 AWARD IN WINES & WSET LEVEL 1 AWARD IN WINE SERVICE (OINOXOΪΑ) ΚΑΙ, ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΗΝ  AQUILA ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ΕΤΟΣ, ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΠΟΥΔΩΝ LEVEL 2, ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ AQUILA HOTELS & RESORTS.
2.    ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ WSET LEVEL 2 AWARD IN WINES ΚΑΙ, ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΗΝ  AQUILA ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΕΤΗ, ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΠΟΥΔΩΝ WSET LEVEL 3 IN WINES ή το INTRODUCTORY COURSE & CERTIFIED EXAM TOY COURT OF MASTER SOMMELIER, ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ AQUILA HOTELS & RESORTS.
3.    ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ WSET LEVEL 3 AWARD IN WINES ΚΑΙ, ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΗΝ  AQUILA ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΕΤΗ, ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΠΟΥΔΩΝ: WSET DIPLOMA/ LEVEL 4, ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ AQUILA HOTELS & RESORTS.

Ο κ. Κωνσταντίνος Λαζαράκης MW, Πρόεδρος του W.S.P.C. δήλωσε για τη συνεργασία: “Κατ’ αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τον όμιλο Aquila Hotels & Resorts για την διαρκή εγρήγορση σε θέματα εκπαίδευσης και κατάρτισης των εργαζομένων τους, και προπάντων στην επιλογή του W.S.P.C. ως φορέα εκπαίδευσης του ομίλου στα κρασιά, τα αποστάγματα και το service. Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστος ο ζήλος που επιδεικνύουν στην επιμόρφωση των εργαζομένων τους. Οφείλουμε να παραδεχτούμε πως χαιρόμαστε διπλά, όταν οι σπουδαστές μας προέρχονται από τον τομέα της εστίασης και της φιλοξενίας, γιατί οι γνώσεις που αποκτούν, καθώς και η αυτοπεποίθησή τους μεταφέρεται άμεσα στον πελάτη/καταναλωτή. Αυτή η δυναμική των σχέσεων και των συσχετισμών είναι που υποστηρίζει τη φιλοσοφία - στόχο του δικού μας οργανισμού «τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχονται από άτομα και επιχειρήσεις όλων των κλάδων προς τους καταναλωτές».
 
O κ. Γεώργιος Μαγκούτας Operations Manager / Aquila Hotels & Resorts, δήλωσε:    
«Το προσωπικό μας είναι ο πλούτος μας και η δύναμή μας. Για την εταιρεία μας αποτελεί δέσμευση η παροχή κατάλληλης και επαρκούς εκπαίδευσης, προκειμένου να ενισχύουμε τους εργαζόμενους μας στο ρόλο τους, από την ένταξή τους  στην ομάδα μας και καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας τους στα ξενοδοχεία μας. Η αφοσίωσή μας στο να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες μας, και η μοναδική και υψηλής ποιότητας παρεχόμενη εκπαίδευση από τον Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Οργανισμό W.S.P.C., μας εμπνέει να καθιερώσουμε και επιβεβαιώσουμε μια καινούρια και πρωτοπόρο συνεργασία. Παρακολουθώντας  με αυθεντικό ενδιαφέρον τις εξελίξεις στον τομέα της εξειδικευμένης εκπαίδευσης, αυξάνουμε τις  προσδοκίες μας για ακόμη πιο θετικά αποτελέσματα, τα οποία θα επιβεβαιώνουν και θα ενθαρρύνουν την από κοινού προσπάθειά μας.»

ΤΕΛΟΣ

Προς τους δημοσιογράφους
Για περισσότερες πληροφορίες:
Αντωνία Κυριαζή, education@wspc.gr,  W.S.P.C. ΕΠΕ   +30 210 98 82 540 & 544
Πετρακάκη Ειρήνη, secretary@aquilahotels.com, AQUILA HOTELS & RESORTS,  +30 28310 74040

Σχετικά με το W.S.P.C.: Το W.S.P.C® είναι Πιστοποιημένος Εκπαιδευτικός Οργανισμός από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγ/κού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.). Σε αποκλειστική συνεργασία με: το Wine & Spirit Education Trust (WSET®) & το Court of Master Sommeliers (MS) που εδρεύουν στη Μεγάλη Βρετανία, παρέχει διεπαγγελματικές σπουδές στα κρασιά & τα αποστάγματα με παγκόσμια ισχύ και αναγνώριση στους Τίτλους Σπουδών του.
Η στρατηγική ανάπτυξης στη διεθνή αγορά των κορυφαίων αυτών εκπαιδευτικών φορέων - WSET® & CMS - υλοποιείται με την επιλογή εξειδικευμένου δικτύου συνεργασιών με πρότυπα ιδρύματα και πρόσωπα, που συνεισφέρουν στην περαιτέρω οικοδόμηση και υπεράσπιση της ηγετικής τους θέσης σε ολόκληρο τον κόσμο. Στην Ελλάδα, του WSET®, του CMS & του WSPC® ηγείται ο Έλληνας Master of Wine, κ. Κωνσταντίνος Λαζαράκης MW.

Σχετικά με την AQUILA HOTELS & RESORTS: Ο όμιλος Aquila Hotels & Resorts δραστηριοποιείται από το 2007 και διαθέτει τέσσερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα πέντε αστέρων στην Κρήτη. Έχει υψηλά πρότυπα λειτουργίας με πλήθος διεθνών Βραβείων & Πιστοποιήσεων έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την υποστήριξη της ανθρωποκεντρικής του φιλοσοφίας τόσο απέναντι στον πελάτη, όσο και στους εργαζόμενους του. Οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν ένα άριστο περιβάλλον εργασίας και ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και σταθερή επαγγελματική πρόοδο με αξιοκρατικές διαδικασίες επιλογής, αξιολόγησης, εκπαίδευσης και ανταμοιβών.