Υποτροφία "ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ"

Καλύτερος μέσος όρος βαθμολογίας για όλα τα επιμέρους μέρη της εξέτασης του WSET® Advanced Certificate / Level 3. Η υποτροφία καλύπτει τα δίδακτρα του πρώτου έτους σπουδών του WSET® Level 4 / Diploma. Ο σπουδαστής που αρίστευσε και επιβραβεύθηκε είναι ο κ. Γρηγόρης Μιχαήλος από το χώρο της Εστίασης. Η υποτροφία απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας ARGO WINE ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ Α.Ε., κ. Απόστολο Αποστολάκη.

Υποτροφία "WSPC®"

Καλύτερος μέσος όρος βαθμολογίας για όλα τα επιμέρους μέρη της εξέτασης του WSET® Higher International Certificate / Level 3. Η υποτροφία καλύπτει τα δίδακτρα του νέου εκπαιδευτικού προγράμματος σπουδών για τα Αποστάγματα, του WSET® Level 2 / Professional Certificate in Spirits. H σπουδάστρια που αρίστευσε και επιβραβεύθηκε είναι η κα. Ευαγγελία Γρώπα από το χώρο του λιανικού εμπορίου κρασιών & αποσταγμάτων. Η υποτροφία απονεμήθηκε από το Διευθύνοντα Σύμβουλο του εκπαιδευτικού οργανισμού Wine & Spirit Professional Center Ltd στην Ελλάδα, κ. Κωνσταντίνο Λαζαράκη, Master of Wine.

Υποτροφία "Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ"

Καλύτερος μέσος όρος βαθμολογίας για τις εξετάσεις των δυο Επιπέδων Σπουδών 1 & 2 - WSET® Foundation & Intermediate Certificates / Levels 1 & 2. H υποτροφία καλύπτει τα δίδακτρα του τρίτου Επιπέδου Σπουδών, του WSET® Level 3 / Advanced Certificate.
H σπουδάστρια που αρίστευσε και επιβραβεύθηκε είναι η κα. An Tran από το χώρο της Εστίασης. Η υποτροφία απονεμήθηκε από το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ, κ. Χρήστο Αργυρού.

Υποτροφία "ΑΦΟΙ ΧΑΛΑΡΗ / HYATT ENGLAND"

Απονέμεται σε σπουδαστή - μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων για την καλύτερη βαθμολογία στην εξέταση τυφλής γευστικής δοκιμής κρασιού του τρίτου Επιπέδου Σπουδών - WSET® Advanced Certificate. Για την υποτροφία αυτή, η εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΛΑΡΗ Ο.Ε. καλύπτει τα έξοδα ταξιδίου & διαμονής του αριστούχου σπουδαστή στην Αγγλία, προκειμένου αυτός να εργασθεί για μια εβδομάδα στο υψηλού γοήτρου και παγκοσμίου φήμης εστιατόριο Aurora. To Aurora είναι εστιατόριο του ξενοδοχείου Great Eastern Hotel και ανήκει στον όμιλο εταιρειών Hyatt. O σπουδαστής που αρίστευσε και επιβραβεύθηκε είναι ο κ. Νικόλαος Γιαννόπουλος. Η υποτροφία απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο της εταιρείας ΑΦΟΙ ΧΑΛΑΡΗ Ο.Ε., κ. Νικόλαο Χάλαρη.

Υποτροφία ΣΕΜΕΛΗ

Καλύτερη επίδοση βαθμολογίας καταναλωτή σε όλα τα Επίπεδα Σπουδών – WSET® Qualifications. Υποψήφιοι για τη συγκεκριμένη υποτροφία είναι μόνο οι καταναλωτές – λάτρεις του κρασιού που παρακολουθούν τμήματα σπουδών του WSPC®. H υποτροφία καλύπτει μια εκπαιδευτική εκδρομή & διαμονή τριών ημερών για δύο άτομα σε σουίτα του Οινοποιείου της ΣΕΜΕΛΗ Α.Ε. στη Νεμέα, την περίοδο του τρύγου. H σπουδάστρια που αρίστευσε και επιβραβεύθηκε είναι η κα. Μαρία Ντασίου. Η υποτροφία απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο της εταιρείας ΣΕΜΕΛΗ Α.Ε., κ. Γεώργιο Κοκοτό.

Υποτροφία VINETUM

Θα απονεμηθεί, το Φεβρουάριο του 2007, στο καλύτερο γραπτό / εργασία που θα κατατεθεί μέχρι τις 19 Ιανουαρίου 2007 από τους σπουδαστές των Επιπέδων 2 & 3 (WSET® Intermediate & Advanced Certificates), με τίτλο: «Είστε Γενικός Διευθυντής μιας εταιρείας που παράγει αφρώδη κρασιά. Τι κινήσεις θα κάνατε, σε επίπεδο εμπορικό και επίπεδο marketing, για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας σε περιόδους εκτός εποχικότητας ή χαμηλής ζήτησης;» Για την καλύτερη εργασία που θα παραδοθεί η υποτροφία καλύπτει εξάμηνη συνεργασία αρθρογραφίας με το περιοδικό ΑΜΠΕΛΟΤΟΠΙ. Η υποτροφία παρουσιάσθηκε από τον Πρόεδρο της VINETUM E.Π.E και Πρόεδρο της Ένωσης «Έλληνες Δημοσιογράφοι Οίνου/ ΕΛΔΟΙΝ», κ. Κωνσταντίνο Στεργίδη.