Στηρίζουμε έμπρακτα τον
κλάδο της Οινοχοΐας
Το WSPC έμπρακτα στηρίζει εδώ και πολλά έτη την ανάπτυξη του κλάδου της Οινοχοΐας στη χώρα μας. Αυτό γίνεται τόσο μέσω της απευθείας στήριξης του προς την Πανελλήνια Ένωση Οινοχόων, όσο και μέσω της οικονομικής υποστήριξης – επιδότησης των σπουδαστών του, προτρέποντάς τους να εγγραφούν ως μέλη στην Πανελλήνια Ένωση Οινοχόων – το επίσημο όργανο του κλάδου. To WSPC παραμένει για περισσότερο από μία δεκαετία Χορηγός της διοργάνωσης του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Οινοχοΐας.
Συμβάλουμε όλα αυτά τα χρόνια, με όλες μας τις δυνάμεις, στην ενδυνάμωση της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων επιδοτώντας τους σπουδαστές μας ώστε παράλληλα με τις σπουδές τους να μπορέσουν να εγγραφούν ως Μέλη στην ένωση οινοχόων και να χαίρουν των προνομίων της. Οι εκπτώσεις που προσφέρει το WSPC στα εκπαιδευτικά του προγράμματά καθώς εξελίσσεστε γνωστικά, αλλά και σε βαθμίδα εκπαίδευσης, μπορούν να φτάσουν τα €300,00 για τα ταμειακώς βέβαια ενήμερα μέλη της Ένωσης.
Πανελλήνια Ένωση Οινοχόων
Το WSPC για κάθε έναν σπουδαστή του - που θα εγγραφεί στην Πανελλήνια Ένωση Οινοχόων και θα είναι ταμειακά ενήμερος - παρέχει τις παρακάτω εκπτώσεις στα ακόλουθα εκπαιδευτικά προγράμματα*:
Πρόγραμμα Οινοχοΐας
ΤΒΑ
Court of Master Sommeliers
€950,40
Έκπτωση 4% (αρχική τιμή €990)
HESTIA Plus Επίπεδο 3
€936
Έκπτωση 10% (αρχική τιμή €1.040)
WSET Επίπεδο 3
€1.242
Έκπτωση 3% (αρχική τιμή €1.280)
Combo
Αποσταγμάτων L1 & L2
€826,30
Έκπτωση 6% (αρχική τιμή €944)
ή Αποστάγματα L2
€647,10
Έκπτωση 10% (αρχική τιμή €719)
Υψηλότερο δυνατό όφελος: €253,60
*Έχοντας πρώτα ολοκληρώσει με επιτυχία τα WSET Επίπεδα 1 & 2 που αποτελούν τη βάση για την οικοδόμηση της Οινοχοΐας.
Αυτό σημαίνει ότι, τόσο η επικείμενη αρχική εγγραφή σας στην Πανελλήνια Ένωση Οινοχόων, όσο και τα τέσσερα (4) σχεδόν πρώτα χρόνια της αντίστοιχης συνδρομής σας, καλύπτονται ουσιαστικά από την οικονομική στήριξη του WSPC προς εσάς, καθώς εξελίσσεστε στα συναφή με τον τομέα της οινοχοΐας γνωστικά επίπεδα.
Τα πλεονεκτήματα των μελών της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων
Με την παρούσα επιστολή σας καλωσορίζω κι εγώ από την μεριά μου στο WSPC, το Νο. 1 WSET παράρτημα της Νοτίου Ευρώπης!
Το WSPC ήδη από το έτος ίδρυσής του, το 2004, συμβάλει εκπαιδευτικά στη γενικότερη αναβάθμιση των κλάδων του κρασιού & των αποσταγμάτων στην Ελλάδα.
Με μεγάλο ενθουσιασμό, σας ανακοινώνω πως ήδη από φέτος το WSPC θα παρέχει πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα από τη Μεγάλη Βρετανία και για τον Καφέ, σε ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις πέραν των 1.150 τετραγωνικών μέτρων που ήδη αφιερώνει για τα κρασιά, τα αποστάγματα και την οινοχοΐα. Με αυτή μας την ενέργεια στοχεύουμε στην αναβάθμιση και του κλάδου του καφέ στην Ελληνική αγορά.
Το WSPC εξίσου έμπρακτα στηρίζει εδώ και δώδεκα έτη την ανάπτυξη του κλάδου της Οινοχοΐας στη χώρα μας. Αυτό γίνεται τόσο μέσω της απευθείας στήριξης του προς την Πανελλήνια Ένωση Οινοχόων, όσο και μέσω της οικονομικής υποστήριξης – επιδότησης των σπουδαστών του, προτρέποντάς τους να εγγραφούν ως μέλη στην Πανελλήνια Ένωση Οινοχόων – το επίσημο όργανο του κλάδου. Οι εκπτώσεις που προσφέρει στα εκπαιδευτικά του προγράμματά καθώς εξελίσσεστε γνωστικά, αλλά και σε βαθμίδα εκπαίδευσης, μπορούν να φτάσουν τα €300,00 για τα ταμειακώς βέβαια ενήμερα μέλη.
Το WSPC για κάθε έναν σπουδαστή του – που θα εγγραφεί στην Πανελλήνια Ένωση Οινοχόων και θα είναι ταμειακά ενήμερος – παρέχει τις παρακάτω εκπτώσεις στα ακόλουθα εκπαιδευτικά προγράμματα*:
Για το Modern Sommelier: ΤΒΑ
4% Για το Court of Master Sommeliers: από €990 → €950,40
10% Για το Επίπεδο 3 Ελληνικού Αμπελώνα, HESTIA Plus Level 3: από €1.040 → €936
3% Για το Επίπεδο 3 Διεθνούς αμπελώνα, WSET Level 3: από €1.280 → €1.242
6% Για τα Combo Αποσταγμάτων L1 & L2 Spirits: από €944 → €826,30
ή 10% Για L2 Spirits: από €719 → €647,10
Υψηλότερο δυνατό όφελος: €253,60
Ανδρέας Ματθίδης
Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων &
Vice Head of WSPC Education
Εφόσον εργάζεστε στον ευρύτερο χώρο της εστίασης, παρακαλώ ζητήστε από εμάς education@wspc.gr την αίτηση εγγραφής, συμπληρώστε τη και κάντε αποστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση matthidis.andreas@gmail.com.